Адриана Скленарикова: Бойко Борисов е адски чаровен мъж!

Pinterest LinkedIn +

Българският премиер Бойко Борисов получи доста приятен подарък за рождения си ден на 13 юни. В деня, в който навърши 52 години, министър-председателят бе изненадан от красавицата, сочена за топмодела с най-дълги крака в света - Адриана Скленарикова.

Както е известно, словашката манекенка е на работно посещение у нас и на празника на Борисов не устоя на възможността да се срещне лице в лице с него.

"Той е толкова чаровен на живо, а освен това говореше така разпалено за държавата ви, че успя да зарази с ентусиазма си и мен. Пожелах му успех, защото мисля, че е човек, който може да направи много за страната си", не скри впечатления след визитата Скленарикова.

Красавицата, която навремето бе омъжена за френския футболист Кристиан Карембьо, поднесе на премиера подарък бял гълъб, който двамата пуснаха заедно на свобода от терасата на Министерския съвет.

Популярният в края на 90-те модел е у нас за представянето на кампания, свързана с ползването на минералните води в козметичните продукти. Още при пристигането си в София тя разкри, че една от детските й мечти е била да посети България, а през дните у нас успя дори да види Велинград и Велико Търново, където се наслади на красотата на Царевец.

Сподели.