Adrenaline Mob - Omerta

Pinterest LinkedIn +

Събирайки на едно място прочутия вокалист на Symphony X - Ръсел Алан, бившия барабанист на Dream Theater и Avenged Sevenfold - Майк Портной, и топ 10 финалистa от Guitar Superstar of the Year 2008 - Майк Орландо, Adrenaline Mob имат статут на супер група, а Omerta е първият им дългосвирещ запис.

Най-новият член на Adrenaline Mob - басистът Джон Мойер (Disturbed), не е взел участие в записите на проекта, тъй като се присъедини към музикантите едва през февруари 2012 г., а първата му изява на сцената заедно с тях се състоя на 12 март – ден преди северноамериканската премиера на Omerta.

Албумът е продуциран и смесен от Adrenaline Mob и включва 10 оригинални композиции плюс една кавър версия на песента Come Undone на Duran Duran, записана с участието на Lzzy Hale от Halestorm.

"Това е нова банда, с нов саунд и ново начало" - декларира Портной. "Забравете какво е правил в миналото всеки от нас. Гордея се с всичко, което съм имал в Dream Theater през изминалите 25 години, но за мен вече е време да отворя тази следваща глава от живота си. Ние сме като Foo Fighters, които дадоха ново начало на Dave Grohl. Ето така гледам на нашата история."

"Omertá е кръвната клетва, която даваш, за да се присъединиш към мафията, и ние определено сме кръвни братя. Сега искаме нашите фенове да се присъединят към семейството", добавя Орландо.

Траклист:

1. Undaunted        
2. Psychosane        
3. Indifferent        
4. All on the Line        
5. Hit the Wall        
6. Feelin' Me        
7. Come Undone  (Duran Duran cover ft. Lzzy Hale of Halestorm)     
8. Believe Me        
9. Down to the Floor        
10. Angel Sky        
11. Freight Train   

Разпространява Анимато мюзик/ Century Media

Сподели.