Adr1ft (Announcement Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: FPX, сървайвъл, адвенчър Разработва: Three One Zero Издава: 505 Games Платформи: PC, Xbox One, PS4 Година на издаване: 2015

Жанр: FPX, сървайвъл, адвенчър Разработва: Three One Zero Издава: 505 Games Платформи:
PC, Xbox One, PS4 Година на издаване: 2015

Представянето на Adr1ft бе един от акцентите на 2014 Game Awards извън частта с обявяването на победителите и след като видите първия трейлър на играта, разработвана от калифорнийското независимо студио Three One Zero, основано от Адам Орт и Омар Азиз през 2013 година, сами ще разберете причината.

Играта представлява преживяване от първо лице, като лицето сте вие - астронавт, оцелял след катастрофален инцидент на борда на космическата станция, част от чийто екипаж е бил. Корабът е напълно разрушен, всички са загинали, а единственият оцелял - вие - сте със сериозно повредена EVA екипировка и още по-сериозно повредена памет.

Оцеляването на единствения герой в Adr1ft е възможно, но само чрез старателното проучване на останките от станцията за намиране на ценни ресурси, бдителност и находчиви решения за дебнещите от всички страни смъртоносни опасности и ремонта на повредената спасителна совалка, с която да се завърне у дома.


Сподели.