Аделина Радева разказа за кошмарните 2 години в Нова тв! Вижте защо е напуснала!

Pinterest LinkedIn +

Работата в сутрешния блок на Нова телевизия тотално изтощила Аделина Радева. Затова чаровната водеща взела решението да смени ефира на рейтинговата частна медия с този на БНТ.

Радева е категорична – не съжалява! Доскорошната екранна партньорка на Виктор Николаев споделя, че необходимостта от промяна в ежедневието я подтикнало към драстичната промяна. Времето, което прекарала в Нова, й дало много силни моменти – в професионален и в човешки план. Но и взело много – отнело й възможността да бъде пълноценен човек. И то за близо 2 години.

Сутрин  след сутрин тя ставала в 03:30 часа. Четвърт час след 04:00 часа колата идвала да я вземе. А в колко точно ще свърши работният ден било въпрос на късмет. Имало дни, в които сутрешният блок се работил до късно предната вечер, за да бъде възможно най-актуален. И после отново и отново до безкрай.

Именно поради това от огромната заплата, която взимала, тя се върнала на възнаграждението в държавната телевизия. И не изпитва грам съжаление за решението си.

Има по-важни неща от парите, обобщава Аделина. Свободното време и общуването най-вече, но човек оценява това с напредването на възрастта.

Когато получила предложението на Емил Кошлуков, отговорът дошъл от само себе си. С радост тя се върнала в ефира на БНТ.

От края на миналия месец се знае, че чаровната водеща се връща в медията-майка с вечерното предаване „Още от деня”. А зрителите вече имат възможността и да я гледат всяка вечер.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.