Адел свалила близо 50 кг със супер храни! Вижте диетата й!

Pinterest LinkedIn +

Близо с 50 кг е отслабнала световноизвестната звезда Адел. Певицата е неузнаваема и заради рязкото сваляне на килограми, се е променила не само фигурата й, но и лицето.

Макар самата тя досега да не е коментирала вталяването си, нейни близки разкриха каква е тайната й.

Адел никога не се е вълнувала от спорта и не обичаше да тренира. Преди няколко години обаче започва да редува крос-тренировки и пилатес. Поне 4 пъти седмично прави 60-минутни сесии, които включват кардио, клекове и пилатес...

Освен тренировки обаче Адел е включила и строга диета. Не приема никакъв алкохол и яде повече полезна, истинска храна.

Режимът й е по книгата на Айдан Гогинс и Глен Матен. Тя се фокусира върху суровоядството, консумира също т.нар. супер храни, които включват богати на хранителни вещества варианти като какао, зеле, ягоди и кафе. Зеленият чай, броколите, карфиолът и сьомгата също са препоръчителни.

Основната идея на режима е да не надхвърляш 1000 калории дневно. Това е доста строга диета. Само за сравнение ще уточним, че 100 г кашу и 100 г кащкавал надхвърлят дневния й максимум kcal.

Миналия месец Адел навърши 32 години. Тя не крие, че е влюбена във физическата си трансформация, по-уверена е, облича се различно и просто изглежда по-щастлива като цяло.

Сподели.