Адам Ливайн представя Adam Levine Fragrance

Pinterest LinkedIn +

"Поначало мразя парфюмите на знаменитостите. Не че мразя знаменитостите, нито пък мразя парфюмите. Само че когато ги видя, никак не мога да повярвам, че наистина имат нещо общо с продукта, който рекламират", обяснява фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн в промо видеото на своя първи парфюм, разпространен в магазините на Macy през юни 2013 г. "Не искате ароматът, който използвате, да действа като аларма. Искате да е пленителен и мистериозен по някакъв начин. Не искате да се чувствате така, все едно сте откъснали страница от лайфстайл списание и сте се натрили с нея от главата до петите. Искате да имате нещо, което да е ваше по уникален начин и това е начинът, по който аз се чувствам в много отношения", споделя още 34-годишният музикант и секс символ.

"Поначало мразя парфюмите на знаменитостите. Не че мразя знаменитостите, нито пък мразя парфюмите. Само че когато ги видя, никак не мога да повярвам, че наистина имат нещо общо с продукта, който рекламират", обяснява фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн в промо видеото на своя първи парфюм, разпространен в магазините на Macy през юни 2013 г.

"Не искате ароматът, който използвате, да действа като аларма. Искате да е пленителен и мистериозен по някакъв начин. Не искате да се чувствате така, все едно сте откъснали страница от лайфстайл списание и сте се натрили с нея от главата до петите. Искате да имате нещо, което да е ваше по уникален начин и това е начинът, по който аз се чувствам в много отношения", споделя още 34-годишният музикант и секс символ.

Сподели.