A така! Ким Кардашян с ново домашно порно (18+)

Pinterest LinkedIn +

От няколко дни името на Ким Кардашян (Kim Kardashian) отново е изключително актуално зад Океана.

Медиите в САЩ не спират със спекулациите около появил се преди дни в мрежата домашен видеоклип със сексуално съдържание, в който жена, приличаща изключително много на Ким, прави любов със звездата от NFL Брандън Спайкс (Brandon Spikes).

Още по-скандалните обстоятелства около него са, че според някои публикации именно 23-годишният спортист го е предложил за продажба на порно сайт срещу „скромната сума” от 1,5 милиона долара.

В крайна сметка видеото е факт, единствената въпросителна в него е около личността на главното действащо лице от женски пол. Според мнозина, това е именно Кардашян, която принципно има слабост към тъмнокожи атлети.

Звездата на Ким изгря точно след появата на домашно секс видео с рапъра Рей Джей, заради което бе зарязана и от годеника си Реджи Буш.

Като добавим, че последният бе отново звезда от NFL и също бе с тъмен цвят на кожата, е съвсем логично да заложим, че точно светската лъвица се изявява и в новия клип. От началото на скандала досега обаче, Ким отказва коментар пред пресата.

Поради хард съдържанието на видеото няма как да го видите тук, но може да го намерите на линка по-долу.

Сподели.