A-solar SolarBooster Panel – електричество в портфейла

Pinterest LinkedIn +

На тези страници често превъзнасяме слънчевите технологии. И има защо – те са супер! Възможността да получим енергия на пръв поглед от нищото (за всички фенове на физиката: знаем, че не е от нищото) е страхотна.

Обикновено ви показваме соларни джаджи, които са част от нещо друго – раница със слънчеви панели или нещо подбно. Това е резонно: по-добре е да получите две в едно, отколкото да мъкнете сто различни устройства. Настоящият продукт обаче е толкова компактен, че няма нужда от такава комбинация.

Става въпрос за A-solar SolarBooster 12Watt Panel AP150 (цена 179 лв.) – соларен панел за зареждане на мобилни телефони и таблети с размерите на портфейл или на малка дамска чанта. Само го отворете, насочете към голямото огнено кълбо в небето (забравихме как се казва) и това е.

A-solar SolarBooster 12Watt Panel AP150

SolarBooster AP150 е достатъчно мощен, че да зарежда телефони, таблети или други по-дребни устройства. Силите не му стигат за нещо по-едро (като лаптоп например), но компактните му размери балансират този минус. Обърнете внимание също, че устройството няма вградена батерия, тоест, ако ви се наложи да го ползвате и няма слънце – кофти късмет.

Едно добро качество е, че има два USB изхода за зареждане, така че на теория ще можете да пълните до две устройства едновременно. Съответно, SolarBooster е съвместим с всякакви устройства, които позволяват зареждане през USB.

A-solar SolarBooster 12Watt Panel AP150

A-solar SolarBooster Panel е достатъчно малък, за да го вземете навсякъде със себе си, и достатъчно полезен, че да оправдае цената си. Ако решите да го вземете, ви пожелаваме повече слънчеви дни!

Купи A-solar SolarBooster Panel AP150 ТУК

Сподели.