9 причини да бъдете необвързани през лятото

Pinterest LinkedIn +

Лятото е сезонът на забавлението, почивките и любовта. Но това със сигурност не означава, че то ще бъде една идея по-тъжно, ако се окажем без сериозна връзка през топлите месеци. Напротив. Точно лятото е най-подходящото време да бъдем свободни и безгрижни, а следващите причини напълно подкрепят думите ни.

Необвързаните през горещите месеци са точно тези щастливци, които могат да се радват подобаващо на:

Себе си

Егоистично или не, това е времето да мислите само за себе си и личните си нужди. Спете до късно, мързелувайте, пийте бира в леглото, прочетете пак любимата си книга, дивейте, творете, вдъхновявайте се! Направете всички онези неща, които предишните ви връзки по някакъв начин са ви забранявали.  

Приятелите си

Имате свободата да се видите, чуете и да си пишете с всеки, за когото се сетите. Всеки ден, всяка нощ! :)

Морето и плажните емоции

Освен всички благинки, които носи морето, липсата на партньор, с който да ги споделяте, автоматично ви отваря райските порти към нудисткия плаж. О, да!


Фестивалите и концертите

А тези места предполагат присъствието на купища яки хора, които споделят вашите музикални интереси и вашите възгледи за приятно прекарване. Една сериозна връзка би затруднила в пъти комуникацията с тях.

Приключенията

Вие сте от хората, които обичат да усещат тръпката от авантюристичния начин на живот? Е, няма по-подходящо време да я преживявате на макс от лятото, както няма и по-подходящ семеен статус за силни усещания от необвързания.

Свалките

Дойде време и за тази най-сладка емоция от живота на сингълите. Говорим ви за онези наелектризиращи прегръдки и целувки по пейките. Или онзи неангажиращ секс с дъх на свобода и лято.


Дивотиите

Всичко наоколо ви подсказва, че е време да откачите. Поне за малко. Няма какво и кой да ви спре, така че си спомнете детските щуротии (позволени от закона) и събудете дивака в себе си.

Личния списък с неща, които мечтаете да направите

Извадете го от прашния скрин на забравените си желания. Онзи списък с цели, които всеки един от нас си е поставял и е мечтаел да реализира. Лято е, имате цялото време на света. Действайте!

Свободното време

Само ваше е! Ако има нещо, което не сме споменали, включете го тук. Сещаме се само за още една последна дума, след която ви оставяме да се радвате на щастливото лято в целия му слънчев блясък – наздраве!

Сподели.