9 нестандартни идеи за подарък за Свети Валентин

Google+ Pinterest LinkedIn +

Новогодишните празници вече са зад гърба ни, но това не означава, че сезонът на подаръците е отминал. Ако сте като нас, всеки сезон е подаръчен сезон!

Февруари може да ви се струва кратък и лишен от интересни дни месец, но точно сега идват най-готините празници в годината – Свети Валентин или, ако сте по-традиционно настроени, Трифон Зарезан. И двата са еднакво тачени, но като че ли по първия се оливаме повече с лигави подаръчета. Ние казваме: стига с баналните цветчета, балоните и сърчицата! Нека бъдем малко по-оригинални тази година.

Бира или вино (цена 39 лв.)


Купи Бира или вино ТУК

Говорейки за Свети Валентин и Трифон Зарезан, между двата празника има една обединяваща идея – виното. То е сред смятаните за задължителни атрибути на 14-ти февруари, но не всеки му е фен. Мнозина предпочитат нещо малко по-непретенциозно – бирата, например. Ако и при вас случаят е такъв, нека ви спестим необходимостта да правите избор: този подарък съчетава най-разпознаваемите елементи на чашата за вино и халбата за бира в едно. Вярно, може да е малко "плитка" за любителите на пивото, но пък това си е съвсем резонно оправдание да си сипвате по-често.

Магическа поставка за вино (цена 19,90 лв.)

Купи Магическа поставка за вино ТУК

Ако все пак сте се спрели на вино, то все някъде трябва да държите бутилката между досипванията. Вярно, можете просто да я оставите на масата, но няма да сте истински любител на виното, ако не правите всичко по малко по-екстравагантен начин. В този случай тази поставка за вино със сигурност ще изненада гостите ви, които ще се чудят дали не са прекалили с ферментиралото грозде. Ако се чудите как работи, става дума за опорни точки и център на тежестта и всъщност на кого му пука – просто се наслаждавайте на виното!

Часовник ''Наобратно" (цена 48,90 лв.)

Часовник ''Наобратно"

Купи Часовник ''Наобратно" ТУК

Тази джаджа е последното нещо, което бихте искали да видите на следващата сутрин, след като сте се възползвали от предните два артикула. На пръв поглед това е най-обикновен стенен часовник, с една дребна особеност – времето в него тече наобратно! Което ще рече, че стрелките се движат в обратна посока; уви, не сте се сдобили с машина на времето. Доста е непрактично, но наистина готините неща рядко са.

Чашка "Събуди се" (цена 29,20 лв.)

Чашка "Събуди се"

Купи Чашка "Събуди се" ТУК

След като преживеете шока от нарушаващия всички общочовешки закони часовник, със сигурност ще искате възможно най-бързо да върнете мозъка си в оптимална работна форма. За повечето хора това става с кафе или с шамари, но, при така поставени алтернативи, силно ви препоръчваме първото. Тази чаша, освен че ще ви доведе с една идея по-близо до будното състояние чрез съдържанието си, има и още един много готин ефект – картинката върху нея се променя. Когато е празна, на нея са отпечатани две полузаспали очи, в които лесно можете да се разпознаете. Когато я напълните с кафе, очите се ококорват, точно като вас. Ако не друго, поне можете да започнете деня си с капка веселие.

Ръкавици iTouch (цена 19,90 лв.) 

Ръкавици iTouch

Купи Ръкавици iTouch (черни) ТУК 

Купи Ръкавици iTouch (розови) ТУК 

Въпреки огромното желание на повечето от нас, студеното време отказва да си тръгне и ту ни примамва с що-годе приемливи температури, ту се завръща с гръм и трясък (или поне с преспи). С тези ръкавици решавате едновременно два проблема – хем можете да работите с тъчскрийн без да ги сваляте, хем спасявате ръцете си от премръзване, така че да можете да ги ползвате за работа с тъчскрийн и в бъдеще.

Ръкавици Smart Call (цена 97,90 лв.)

Ръкавици Smart Call

Купи Ръкавици Smart Call (лилави) ТУК

Купи Ръкавици Smart Call (черни) ТУК

Ако предният подарък ви се е сторил леко семпъл, какво ще кажете за това – ръкавици с вграден телефон! Добре де, не съвсем – все пак ще ви трябва отделен телефон с Bluetooth, за да ги ползвате, но ако изключим тази незначителна дреболия, можете да водите разговори директно от тях. В палеца и кутрето има вградени съответно слушалка и микрофон, така че ако ги доближите до ухото и устата си в стереотипния жест, с който казваме без думи "ще ти звънна", ами – можете наистина да звъннете!

Музикална шапка (цена 58,80 лв.)

Музикална шапка

Купи Музикална шапка (черна) ТУК

Купи Музикална шапка (цикламена) ТУК

Купи Музикална шапка (кафява) ТУК

Говорейки за защита от студа, да не забравяме и главата. Тази шапка отново има две предназначения – едно по подразбиране (да топли) и второ, по-нестандартно – да ви пее на ушенце. Отново, за жалост, ще ви трябва придружаващо устройство (смартфон, МР3 плейър), но това е за предпочитане пред наистина говореща сама шапка. Което би било странно.

Магията на Японската принцеса (цена 25,90 лв.)

Магията на Японската принцеса

Купи Магията на Японската принцеса ТУК

Зимата е известна с факта, че по време на нея растенията не виреят особено. Това дори е отличителна черта на сезона, бихме казали. Съчетайте това с пословичната неспособност на повечето от нас да запазим каквато и да било зеленина жива по-дълго от няколко дена и имаме налице рецепта за трагедия. Но ако все пак искате да имате нещо цветно на бюрото си, защо не пробвате тази джунджурийка? Това изкуствено дръвче разцъфва, когато го поливате и ще ви бъде доста трудно да го уморите.

Мишка за състезатели (цена 37,90 лв.)

Мишка за състезатели

Купи Мишка за състезатели ТУК

На последно място, но не и по важност, всеки може да се възползва от нова мишка. Цялата история с тъчскрийните и съответните им ръкавици е забавна, но когато дойде моментът за сериозна работа, ви трябва гризач. Макар че подозираме, че няма да можете да свършите кой знае колко работа точно с този – ако го подарят на нас, половината от времето ни ще бъде прекарано в разкарването му напред-назад по бюрото и издаване на звуци "врууум, врууум!". Не можем да дадем мнение за практичността му, но няма остри ръбове, а ако си падате по вниманието към детайла, дори фаровете му светят!

Сподели.