8 неща, които трябва да знаете преди първото си секс парти

Pinterest LinkedIn +

Ако за първи път чувате за "секс парти", е напълно възможно фантазията ви да заработи на сто процента, само и само за да се опитате да разгадаете съдържанието на това понятие. Вероятно ще си представите оргии, екстремно насилие, свръх злоупотреба с наркотични вещества. Но в това няма нищо вярно. Там всичко е във ваши ръце.

А ние ще ви разясним няколко факта, които трябва да обмислите, преди да посетите –дали сам или с група приятели – първото си подобно парти.

1. Трябва да сте напълно наясно какво може да се случи

Присъствието не ви задължава да правите секс. Имате пълната свобода да решите как, с кого и кога да действате. Имате силата по всяко време да кажете "Не". Както във всекидневието, така и тук важат определени правила, които не бива да бъдат пристъпвани.

2. Всъщност има доста забрани

И това зависи от тези, които организират партито. Забраните могат да варират и да са различни за всяка от вечерите. Една от тях може да гласи, че не се позволява присъствието на мъже, които не са в двойка с дама. Друг пример – всеки трябва да разговаря с някого, т.е. няма начин да се скатаете в някой отдалечен ъгъл, където да си пиете питието на спокойствие.

3. Много от купонджиите ще правят секс, но и много ще намерят само приятели

Обзалагаме се, че не сте мислели, че ще откриете нов приятел на подобно място. Но това е напълно възможно. Повечето от присъстващите са там с нагласата да се запознаят с такива. А и знаете, че в много случаи приятелството е първата стъпка към интимността и любовта. 

4. Не е сигурно, че настроението ще е на макс

Всичко зависи от мястото и от обкръжаващата ви среда. Ежегодно, като част от музикалния фестивал Burning Man, провеждащ се в пустиня в Северна Америка, се организират и типичните секс партита. Разбирате – много, много пясък, жега, пот, твърде силен шум... Няколко неща, които биха спрели желанието на всеки. А и идеята за секс в обкръжението на десетки (даже стотици) хора не би вдъхновила мнозина.

5. Сексът между непознати може да е мираж

Избягайте от мисълта, че ще видите само хора, които не се познават, да си разменят ласки. По-скоро е вероятно тези, които са дошли заедно или пък се познават бегло, изведнъж да разберат, че има привличане между тях и сега е напълно подходящ момент да го покажат. 

6. Да се добереш до избраника си може да е толкова трудно, колкото и да си уредите първа среща

Да, дори това парти да предразполага към секс, не е толкова лесно такъв да бъде осъществен на практика. С няколко думи като "Здравей! Искаш ли да се видим по-късно?" нищо не се постига. Трябва да имаш стратегия, усет, макар че и мигновеното привличане у двете страни би било достатъчно.

7. Отказът е в реда на нещата

И извън затворената среда на партито, и в нея – отказът е възможен вариант. Трябва да бъдете подготвени, че не всеки, когото харесате, ще ви отвърне със същата симпатия. Това е ключът към приятното изкарване. Ако не за друго, поне всички знаем, че осъзнаването и приемането на отказа изграждат характера ни.

8. Секс партитата идват в много форми и размери

Интимният акт може да не е задължителна цел на партито. Може просто да се гушкате, да се галите, да играете на игри, да разказвате живота си до последната подробност. Това ще ви накара да се почувствате още по-приятно с хората около вас. А ако откриете подходящ партньор, съвсем спокойно можете да пристъпите към действие, а защо не да продължите да се виждате и след това.

Сподели.