8 начина да освежиш стила си с колан

Pinterest LinkedIn +

Рано или късно в живота на всяка жена се случва да застане пред претъпкания си с дрехи гардероб и да каже “Нямам какво да облека”. Това обикновено означава “Всички дрехи са ми омръзнали, не искам да изглеждам по един и същи начин” и ние напълно ви разбираме.

Но вместо да се впуснете в поредния шопинг, от който ще си дойдете с нови дрехи, но в стария стил, ви предлагаме да опитате друго - да се впуснете в пазаруване на дамски колани.

С тяхна помощ ще вдъхнете нов живот на омръзналите ви дрехи, а от отгледалото ще ви погледне една съвсем различна жена - с повече собствен почерк в обличането, по-смела и по-женствена.

Готови ли сте за новия си моден експеримент с колани? Да започваме!

Колан върху жилетка


През последните години жилетките станаха супер модерни, особено по-дългите, но колкото и да са актуални, винаги носят в себе си един леко ретро полъх.

Да, удобни са, топлят и са пухкави, но не са най-елегантното нещо, което може да се облече.

Един колан обаче може да промени това. За миг безформеният ви силует ще придобие талия, жилетката ще се превърне в стилна наметка, а вие ще се почувствате като истински моден гуру. Коланът може да е и тънък, и широк, вие решавате.

Колан върху пухкав пуловер


Пухкавите пуловери са другия елемент от гардероба, в който изглеждате по-скоро като сладко котенце, отколкото като бизнес мацка или стилна дама. Но как може да ви е хем топло, хем да изглеждате добре? Отново на помощ ще дойде коланът.

Сложете го върху пуловера, подпъхнете артистично висящия край на колана и пораздърпаната дреха в миг се превръща в стилен аутфит.

Колан върху палтото


Това е едно от наистина смелите модни решения, които ще дадат голяма разлика във външния ви вид. Обикновено есенните и зимните палта имат коланчета от същия плат, от който са направени.

Сменете този колан с контрастен колан от кожа с голяма катарама или тънко коланче с дискретно закопчаване.

Това ще даде щипката стил, която търсите и ще освежи външния ви вид, особено ако сте решили да носите миналогодишното си палто (което ви съветваме да направите, ако е запазено).

Колан върху шал тип одеяло


Тези големи и пухкави шалове се озоваха върху раменете ни преди една или две години и нямаме никакво намерение да ги сваляме. Един колан обаче изцяло променя визията и от сгушени в себе си катерички можете да се превърнете в стилни лъвици.

Преметнете шала върху раменете си и нека краищата му лежат свободно отпред на гърдите. Сложете колан и ще получите нещо като жилетка със стилен акцент. Съчетайте с прилепнали дънки и ботуши до под коляното.

Риза с дънки и колан


Когато решим да сложим риза, винаги стои “великият” въпрос дали да я пъхнем в панталона или да я оставим да виси отвън.

Новият начин е да направите и двете едновременно. Оставете я да виси свободно отзад, а отпред я втъкнете в дънките. Задължително обаче е да носите хубаво коланче, което да подчертава талията ви и да разнообрази стила ви.

Риза с дънки и колан


Обикновено не слагаме колан върху роклята, защото тя си стои на мястото и без него. Но в този слушай коланът ще е артистично допълнение. Истински интересно е съчетанието между есенна памучна рокля с дължина до коляното и хубав колан.

Той ще ви позволи леко да коригирате дължината на роклята, ще раздели визуално силуета ви на две части и ще подчертае бюста.

Комбинирайте с високи ботуши и ще имате изцяло нова визия, при това само с помощта на един хубав колан.

Разгледайте богатия асортимент от колани в ANSWEAR и изберете вашия нов стил.
Сподели.