7 март TV с Avtora.com - Джеймс Бонд и You Only Live Twice

Pinterest LinkedIn +

Шотландската легенда Шон Конъри (Sean Connery) ще ви впечатли с един от най-прословутите си екранни образи - този на агент 007 Джеймс Бонд тази вечер.

"Човек живее само два пъти" е от далечната 1967 година, но все още представлява интерес за феновете на екшън жанра и на култовата поредица за приключенията на британския супершпионин.

Този път обаче Бонд се отправя далеч на Изток, за да спаси света от поредния опит на суперпрестъпника Ернст Блофелд да наложи господството си над света. Той ще се научи да пие саке, ще впечатли с неотразимия си сексапил японската красавица Аки и разбира се, ще даде всичко от себе си в името на доброто в битката срещу злото.

На Конъри партнират Доналд Плезънс и азитските звезди Тецуро Тамба и Акико Вакаябаши, а режисурата е дело на Луис Гилбърт.

Да, в дни, в които киното вече разчита почти изцяло на модерните технологии, "Човек живее само два пъти" си остава класика, която залага на добрата актьорска игра и нестандартен сюжет, а напоследък има моменти, в които това определено ни липсва...

Не пропускайте: 23:30 по bTV!

  

Сподели.