5 знаменитости, които нямаме търпение да видим на Хелоуин

Pinterest LinkedIn +

Отново е Хелоуин. В България много хора не признават празника, тъй като не е традиционен, но глобализацията трудно ни подминава, що се отнася до партита. А същото важи и за известните хора. Всеки обича да се преоблече като любимия си герой за една нощ и да се отдаде на купон. А както ще видите, следващите няколко човека са изключително добри в това!

Ким Кардашиян

Жена, която толкова обича да се забавлява, да си прави селфита и да е център на вниманието, изобщо не може да ни изненада с cosplay влеченията си. 

През годините сме я виждали като Poison Ivy, Кралицата на купите, Жената котка, Червената шапчица и още много други.

Нийл Патрик Харис, Дейвид Буртка и двете им деца

В How I Met Your Mother (Как се запознах с майка ви) героят на Нийл Патрик Харис - Барни Стинсън - се превъплъти в много роли, за да свали тази или онази незнайна мацка. В реалния живот семейството му е също толкова забавно.

Beyonce

All the single ladies, all the single ladies... всички навън в нощта на Хелоуин. Както казва вече споменатият по-нагоре Барни Стинсън - всеки персонаж в нощта на Хелоуин става малко или много извратен.

Бритни Спиърс

Няма как да пропуснем и Бритни - с най-запомнящия се костюм заедно с двете й момчета.

Кейти Пери

Всички знаем, че Кейти е доста екстравагантна на сцената, а какво остава в нощта на Хелоуин? Когато всичко странно и ужасяващо в нас излиза наяве...

Сподели.