5 кулинарни приключения в големия град

Pinterest LinkedIn +

В днешно време е трудно да се сетиш за нещо, което да не можеш да си поръчаш онлайн – чрез няколко кликвания с мишката в интернет или чрез оптимизирано мобилно приложение, което "носиш" в джоба си. Това, за което невинаги се сещаме, е, че освен до входната врата на дома си можем да адресираме доставката до всяка друга закрита и открита локация, за която се сетим. Тази опция е особено примамлива, когато става дума за храна, защото времето, което прекарваме у дома, е твърде малко.

Може би я подценявате поради факта, че в близост до работното ви място или до университета, в който учите, или дори в самата сграда, в която прекарвате деня си, се предлага някаква храна, която да ви избави от гладна смърт в безкрайните работни и учебни дни.

Замислете се обаче в колко от случаите приключвате консумацията с чувството, че сте се нахранили наистина вкусно. Да не говорим за здравословно… Просто сте заредили "резервоара" с каквото ви падне и след това часове наред съжалявате за това, което сте си причинили, нали? Това трябва да спре! Или поне да не се повтаря днес след ден…

Ето как да осъществите промяната в няколко стъпки:

Стъпка 1: Влезте в сайта на foodpanda или свалете и стартирайте приложението на мобилното си устройство.

Стъпка 2: Позволете автоматично откриване на локацията ви или въведете ръчно адреса, където смятате да се намирате в момента, в който доставката ви пристигне.

Стъпка 3: Измислете какъв тип храна ви се хапва – традиционна българска, италианска, средиземноморска, диетична, вегетарианска, азиатска и т.н. – foodpanda ще задоволи и най-капризните, защото менюто на водещата дигитална платформа за поръчка на храна онлайн в света е най-богатото, за което можете да се сетите.

Стъпка 4: Направете поръчка, като изберете най-удобната за вас опция за заплащане – в брой при доставка или онлайн с електронно разплащателно средство.

Стъпка 5: Продължете с делата си и се облизвайте с нарастващ ентусиазъм в очакване на позвъняването на куриера.

Стъпка 6: Сервирайте на себе си и компанията ви, настанете се удобно и изживейте на макс едно от най-големи удоволствия в този живот – консумирането на шедьоври на кулинарията.

Освен в офиса, където със сигурност ще се намерят достатъчно съмишленици, с които да споделите и сметката, и храната, доведете любимите си ресторанти и вкусотии в…

... университета

...защото лекциите поначало са изтощителни, а днес злодеят на факултета изпи и последните ви жизнени и интелектуални сили и дори ви "нахрани" за последната курсова работа, но не и в смисъла, в който къркорещият ви стомах се надяваше...

... на петъчното си парти

... защото вече не сте по на 13, че да искате да карате цяла вечер на солети, франзела с маргарин и бирени фъстъци. Не че нещо, но просто няма място за сравнение между джънк фууд с вкус на бекон или пица и експлозията от познати и непознати вкусове, която човек преживява, когато хапва суши.

... на неделния пикник 

... защото невинаги ви се занимава с кошници и одеяла - ърбан пикникът може да се случи във всеки парк, по всяко време, и не само в неделя. А освен че кошницата звучи малко ретро, в нея просто няма как да сложите китайско пиле в сладко-кисел сос или любимата френска супа със сметана. Дори да оцелеят по пътя, независимо от метода на придвижване, те ще са безвъзвратно изстинали и омърлушени, докато ги извадите, за разлика от тези, които сте поръчали в рамките на 60 секунди, докато избирате полянка или пейка на шарена сянка.

... в хола си, на масата със свещи

... където очаквате любимия човек, а знаете, че колкото и старание да вложите, не бихте могли да сервирате специалитети, които вълшебната ви романтична вечеря заслужава!

Вербувайте foodpanda за най-щурото кулинарно приключение, в което сте се забърквали, и не пропускайте да споделите подробностите с нас!

Ако все още нямате мобилното приложение на foodpanda, не пропускайте да го инсталирате от Google Play, iOS или Windows Phone.

Направете поръчка през мобилното приложение или foodpanda.bg на стойност минимум 10 лв. и въведете код AVTORA. foodpanda ще генерира ексклузивна отстъпка в размер на 5 лв. Кодът може да бъде използван само веднъж, а отстъпката е валидна само при онлайн плащане.

Сподели.