35 "чудовища" нахлули в гаража на Lady Gaga на Деня на благодарността

Pinterest LinkedIn +

Интересна изненада е получила Lady Gaga за Деня на благодарността в САЩ. Самата певица сподели, че се натъкнала на 35 свои фенове, които нахлули в гаража й, докато си приготвяла среднощна закуска след празника.

Изпълнителката на Born This Way подробно описа случката в Twitter. Според разказа й тя забелязала армия от "малки чудовища" на кадри от охранителната камера в дома си. Gaga, която не се е свързала с полиция, за да докладва за случая, го описва подробно в серия от туитове:

"Когато Гага спи, опитайте да влезете с взлом в гаража й, пейте колкото можете по-силно и звънете на звънеца непрекъснато“.

"История за Деня на благодарността: станах и отидох за остатъци от вечерята в кухнята (гола) и на охранителната камера се натъкнах на 35 чудовища в гаража ми".

"Предполагам, че трябва да съм ядосана, но всъщност се опитвам да разбера как са успели да се плъзнат под вратата, когато там няма дори отвор за котка".

По-рано този месец Lady Gaga засне втория си клип към песента Cake. Певицата работи върху него с известния фотограф Тери Ричардсън, а във видеото ще я видим полугола и омазана в торта, която ще почисти с престой в джакузито.

Сподели.