33 световни звезди изгряха в центъра на София

Pinterest LinkedIn +

Специализирана изложба "Special Cannes", посветена на световни звезди от сферата на шоубизнеса, бе официално открита в Арт Център Форум. Всички ценители на изкуството ще имат възможност да разгледат 33 автопортрети на избрани популярни личности до 12 април.

В рамките на експозицията актьори и моделиери, като Жулиет Бинош, Одри Тоту, Изабел Юпер, Карл Лагерфелд, Марк Джейкъбс, Джорджо Армани представят собственото виждане за личността си чрез различни снимки, рисунки, колажи.


Истината за Армани и модел от последната му колекция...

Звездната изложба е създадена специално за честването на 61-то издание на филмовия фестивал в Кан по молба на прочутото френско списание "Madame Figaro".

"Смея да твърдя, че с тези портрети почитателите на големите звезди ще имат възможността да се докоснат лично до тях", коментира главният редактор на българското издание на "Madame Figaro" Соня Илиева.

"В тях те представят истината за себе си и се надявам, че всички българи, които желаят, ще я съпреживеят заедно с тях", допълни Илиева.


Две "модни икони" - Карл Лагерфелд и.. Миро

Акцент в изложбата са и последните модели от колекцията на прочутите дизайнери Джорджо Армани и Пол Смит, които също са на показ в изложбената зала.

Самото откриване бе уважено от куп популярни имена в родния шоубизнес. Сред тях бяха поп звездата Миро, бизнес дамата Мария Бонева, бившият редактор на Playboy и отскоро на FHM Георги Неделчев, участникът в Music Idol 2 Стоян Петров, фолк дивата Саманта и др.


Eдна жена на... 53 - дами и господа, Изабел Аджани!

Сподели.