2015-та през погледа на Google: 10-те звезди, които обсебиха интернет

Pinterest LinkedIn +

В края на годината Google ни споделя кои известни личности са присъствали в ежедневието ни през изминалите 12 месеца. Най-търсените звезди според световната търсачка вдъхновиха, скандализираха и впечатлиха света по един или друг начин. Ето кои са 10-те най за 2015 година:

1. Ламар Одом 

Звездата на NBA и съпруг на Клои Кардашиян имаше тежки месеци в края на годината.

През октомври той беше открит в несвяст в калифорнийски бордей. Припадането му е резултат от приет микс от наркотици, довел до инсулт, бъбречна недостатъчност и впоследствие – кома.

Няколко дни по-късно той се събуди и започна да се възстановява, като междувременно с Клои решиха да отменят развода си.

2. Кейтлин Дженър

Олимпийският медалист по десетобой Брус Дженър, който е баща на Кайли и Кендал Дженър, смени пола си през 2015 г. 

Кейтлин вдигна много шум около трансформацията си и изгря на корицата на Vanity Fair. 

3. Ронда Роузи

Непобедимата Ронда Роузи стана пример за хиляди жени не само със силната си физика, а и с несломимия си характер.

Въпреки че през ноември тя загуби мач за първи път от Холи Холмс, това не я демотивира, а точно обратното. Така че може да очаквате още по-успешна година за ММА звездата, която поваля съперниците си за 30 секунди. 

4. Доналд Тръмп

Откакто Доналд Тръмп обяви, че се кандидатира за президент на САЩ, всеки ден заглавията в новините са за него. 

Бизнесменът с лекота обижда всеки и поставя етикети на познати и непознати. Но въпреки това събира подкрепата на немалка част от американците.

5. Руби Роуз

С дебюта си в сериала на Netflix Orange is the New Black (Оранжево е новото черно) Руби Роуз си запази място в сърцата не само на хиляди мъже, а и вероятно на още повече жени.

 

6. Чарли Шийн

През ноември Чарли Шийн разкри, че е носител на вируса на ХИВ. Това той обяви на живо в ефира на The Today Show и по този начин прекрати всички опити за изнудване, на които е бил подложен до момента.

Въпреки тежката диагноза Шийн сподели, че вирусът е овладян и докато взема предписаните му лекарства, няма място за притеснение.

7. Брайън Уилямс 

Популярният телевизионен водещ Брайън Уилямс беше освободен от длъжността си в NBC, след като през февруари "преувеличи" за пътуванията си с военен хеликоптер по време на войната в Ирак.

8. Рейчъл Долезал

Бившият водач на Сдружението за развитие на цветнокожите (NAACP) Рейчъл Долезал скандализира обществото, след като беше разкрито, че всъщност е бяла по рождение.

Това разкриха нейните родители, което предизвика и дебат по темата могат ли хората да решат каква раса да са, както решават и какъв пол искат да бъдат. 

9. Adele

Има ли смисъл да казваме защо? 

Въпреки че изненадващият й нов албум "25" излезе в последните седмици на 2015 г., Adele отново разби всевъзможни рекорди и показа, че е една на милион.

10. Джош Дъгар

Актьорът Джош Дъгар от реалити шоуто 19 Kids and Counting призна, че е извършвал сексуални посегателства над млади момичета, включително и над сестрите си, когато е бил тийнейджър. 

Скандалното разкритие доведе до спиране на шоуто и поставянето му в черните списъци на Холивуд.

Сподели.