2008 г. започва с Live from Buena Vista – The Havana Lounge, Chris Rea и Zucchero

Pinterest LinkedIn +

През 2008 г. българските меломани отново ще могат да се насладят на живо на концерти на световни звезди. Предстоят гостувания на Крис Риа (Chris Rea), Дзукеро (Zucchero) и част от кубинските легенди на Buena Vista Social Club, по покана на Жокер Медиа.

Огнени ритми от Хавана ще се развихрят в центъра на София на 6 февруари с концерта "Live from Buena Vista – The Havana Lounge". За събитието в зала 1 на НДК пристигат звездите на Buena Vista Social Club Хулио Алберто Фернандес (Julio Alberto Fernandez) и Янко Пизако (Yanko Pizaco). Двамата ще си партнират на сцената с младите кубински музиканти от групата "Afro Cuban All Stars".



С голям концерт, под надслов "The Return of the Fabulous Hofner Bluenotes", за първи път в България пристига и виртуозът на китарата Крис Риа (Chris Rea). Музикантът от Мидълзбро ще пее в София на 5 март в зала 1 на НДК.







Месец по-късно, на 4 май, отново в зала 1 на НДК българските фенове на италианската музика ще бъдат зарадвани от звездата на Апенините Дзукеро (Zucchero). Концертът е част от европейското турне "All the Best Tour 2008". Аделмо Форначиари, както е истинското име на музиканта, идва за втори път в страната, за да представи най-доброто от репертоара си.

Сподели.