2000 освиркват Guy Ritchie и Madonna

Pinterest LinkedIn +

Гай Ричи (Guy Ritchie) и Мадона (Madonna) са били освиркани вчера (20 септ.) от събралото се за премиерата на новия филм на режисьора множество фенове поради безразличието, с което са минали покрай тях. Звездната двойка е подминала, без да им даде автограф, 2000 души.

Премиерата на шестия филм на режисьора на "Гепи" и "Две димящи дула" - "Револвер", се е състояла в Лондон, а недружелюбната среща с феновете - на площад "Лестър скуеър". За разлика от Ричи и Мадона, която до седмица ще свали превръзката от рамото си, щадяща счупените й ръка, ключица и три ребра след падането й от кон на рождения й ден, звездата от филма, Джейсън Стейтъм (Jason Statham, "Транспортер", "Гаднярът", горните два филма), е посветил на хората почти час. Колегите му Рей Лиота (Ray Liotta) и Андре 3000 (Andre 3000, Outcast) не са присъствали на събитието.

За разлика от публиката, репортерите са имали честта да бъдат удостоени с внимание от страна на Ричи. Предизвикан от свирепите ревюта за поредната си творба, той е използвал камерите им, за да каже: "Критиката намери всевъзможни начини да бъде жестока към мен по време на цялата ми кариера, но на мен не ми пука особено." Негативната й реакция и този път била неизбежна, тъй като концепцията на филма "криела опасности".

Запитан защо не е дал роля на съпругата си, режисьорът е коментирал: "Мислите ли, че някой щеше да ме остави да го направя? Направих го последния път - не става." Мадона се снима в "Отнесени" преди три години, в резултат на което и киноманите, и пресата добре се посмяха за нейна и на съпруга й сметка. Въпреки това тя е защитила новото творение на Ричи, казвайки за Sky News: "Обичам този филм. Намирам го за много смел и малко мачо." По думите й тя не страда от факта, че не участва в "Револвер", тъй като разходката й по червения килим не е била по задължение и й е било забавно просто да "се накипри и покаже".

Критиката звучи все в този дух: "След "Револвер", "Отнесени" започва да прилича едва ли не на "Гражданинът Кейн"." (Guardian)

Сподели.