2-годишно дете със супер сила спаси живота на своя близнак (Видео)

Pinterest LinkedIn +

2-годишно дете изуми всички със своята сила и решителност, когато шкаф пада върху неговия близнак. Клипът, който доказва за силата на братската любов, се разпространи значително бързо в социалните мрежи и в 9GAG и впечатли хиляди. Майката на близнаците разкрива, че дори не е разбрала какво е станало. Когато влязла в стаята, децата играели весело, но шкафът бил на земята. Едва след като проверили записите от камерата в детската стая, родителите открили какво се е случило. В клипа се вижда как 2-годишното дете повдига шкафа съвсем само. Въпреки неуспешните опити в началото упоритостта надделява и момчето успява да повдигне тежката мебел, за да освободи своето братче. След този случай родителите са взели мерки да предотвратят повторен инцидент, като заковали шкафа за стената. А дали детето има свръхсили, или шкафът само изглежда тежък – можем само да гадаем.

2-годишно дете изуми всички със своята сила и решителност, когато шкаф пада върху неговия близнак. Клипът, който доказва за силата на братската любов, се разпространи значително бързо в социалните мрежи и в 9GAG и впечатли хиляди. 

Майката на близнаците разкрива, че дори не е разбрала какво е станало. Когато влязла в стаята, децата играели весело, но шкафът бил на земята. Едва след като проверили записите от камерата в детската стая, родителите открили какво се е случило.

В клипа се вижда как 2-годишното дете повдига шкафа съвсем само. Въпреки неуспешните опити в началото упоритостта надделява и момчето успява да повдигне тежката мебел, за да освободи своето братче.

След този случай родителите са взели мерки да предотвратят повторен инцидент, като заковали шкафа за стената. А дали детето има свръхсили, или шкафът само изглежда тежък – можем само да гадаем. 


Сподели.