1500 късметлии ще гледат De/Vision в Берлин

Pinterest LinkedIn +

За по-малко от седмица бяха разпродадени билетите за концерта на De/Vision в Берлин. Събитието беше посветено на 20-годишнината от създаването на немската синтпоп банда.

Специално за вечерта, в зрелищна мултимедия бяха събрани любителски кадри от всички турнета на групата и снимки на фенове с членовете на бандата.

Немското дуо в състав Щефен Кет (Steffen Keth) и Томас Адам (Thomas Adam) ще се изяви и пред родна публика на 31 май в Парти център "4км". За гостуването си в София De/Vision подготвят сетлист, избран специално за българската публика. Веднага след концерта ще започне афтър-парти, посветено на Томас Адам (кийбордиста на De/Vision), който ще празнува рождения си ден в компанията на родните фенове. Входът за афтър-партито ще бъде безплатен за всеки присъствал на концерта.

Електронни билети за концерта на De/Vision могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.