15 влязоха в къщата на Big Brother 2

Pinterest LinkedIn +

Лошото време и изсипалият се проливен дъжд не успяха да откажат стотици фенове от всички възрасти да присъстват на официалното представяне на участниците в Big Brother 2.

15 автомобила марка Порше докараха кандидатите за слава - 8 мъже и 7 жени, някои от които ще прекарат в къщата на Big Brother следващите три месеца. Според регламента победителят в шоуто ще грабне и заветната награда от 200 000 лв. освободени от данъци.

За статистиката, най-възрастният участник в Big Brother 2 е мъж - Звезделин Минчев (40) от Пловдив, а най-младият - Радомира Косаджиева (18) от Лом.

Стана ясно, че в името на шоуто 30 камери ще следят движението в къщата във всеки един момент. Министопанство с прилежащи овце, кокошки и градина ще са източник на храна на съквартирантите през следващите седмици.

Успоредно със старта на шоуто тръгна и официалният му сайт. На адрес http://bigbrother.bg е публикувана подробна информация за всеки един от участниците, а за най-вманиачените по темата тече ежечасен ъпдейт на новини.

Ексцентичността на някои от участниците излезе наяве още преди да влязат в къщата.

Снимка: Avtora.com

Сподели.