100 Кила се изложи на матурите

Pinterest LinkedIn +

Рапърът 100 Кила се изложи на матурата по български език, макар че се е представил много добре на матурата по английски, сподели самият той със своите фенове. 

Роденият през 1983 г. музикант се яви на Националното външно оценяване едва тази година, заедно със зрелостниците от набор 2001, тъй като досега не беше завършил своето средно образование. Вероятно причината за това е, че по времето, когато е трябвало да приключи с училището, 100 Кила е работил по първия си албум "По-добре гаден, отколкото гладен" (от 2003 г.) и е продавал гевреци, царевица и сладолед на варненския плаж.

От известно време обаче Явор Янакиев, както е истинското име на рапъра, не спира да насърчава последователите си да се образоват, като им дава личен пример за това, че човек се учи, докато е жив. Причината за провала му на матурата по български език е техническа грешка - Янакиев без да иска написал името си най-отгоре на своя лист, поради което работата му била анулирана.

100 Кила не жали сили и енергия, за да върви напред и нагоре по пътя към своето духовно и физическо самоусъвършенстване. Освен че от известно време усмивката му блести с ефектни брекети, той се е превърнал и в заклет веган, както стана ясно от участието му в предаването "Черешката на тортата" тази седмица.
Сподели.