10 неприятни неща, които се случват на обвързаните

Pinterest LinkedIn +

Да си във връзка е страхотно! Но както всяко едно нещо на този свят, любовта също има своите недостатъци. Особено тази, която продължава достатъчно дълго, за да изкара наяве всички минуси на гаджето и съвместния ви живот.

И така, кои са 10-те неприятности, които може да разбере само онзи, попаднал в мрежите на дългосрочното обвързване? Нека видим:

1. Няма (или поне скоро не се очертава) да получите онази вълнуваща, сладка първа целувка на първа среща. Вашата такава е отминала толкова отдавна, че трудно си я спомняте, нали?

2. Излизането с вашите необвързани приятели може да бъде скучно и неудобно. Особено когато всички наоколо флиртуват…

3. Малките и незначителни спорове между вас и гаджето ви се случват много по-често. Обикновено нямат никакъв смисъл, но за сметка на това продължават дълго.

4. Да, новите срещи могат да бъдат скучни. Но пък дългата връзка често попада в рутината на ежедневието, която също никак не е забавна.

5. Не можете да бъдете тотални егоисти – вие сте обвързани! Носите отговорността за щастието на още един човек. И понякога това тежи…

6. Ревнувате, а това е гадно. Да, гадно е!

7. Случва се да пренебрегнете приятел, а това също е доста неприятно.

8. Харчите повече пари. Грубата сметка сочи – по две.

9. Край на флиртовете. И най-малкият такъв ви кара да се чувствате виновни.

10. Освен със собственото си семейство, трябва да се справяте и с това на гаджето си. Сещате се… всички онези досадни задължения!

Сподели.