10 неподходящи подаръка за Свети Валентин

Pinterest LinkedIn +

В деня, в който преобладават сърчицата, червените рози и шоколадът, човек се впуска в лудо търсене и мислене за най-подходящия подарък за своята половинка. Често обаче ефектът е съвсем противоположен на очаквания. И така, най-важното...

Не забравяйте, че е Свети Валентин. Може да имате много, много важен ангажимент, но дамата до вас е не по-малко значима. Подарете й специалното си внимание. Да забравите празника на любовта или да го пренебрегнете – това е най-нежеланият подарък.

Преминаваме към материалните изненади...

Забравете, просто забравете да й подарите кантар. Нищо, че тя все повтаря: "Ако имах, щях да знам колко съм отслабнала". Все пак не искате да намекнете на любимата си, че теглото определя любовта ви към нея, нали?!

Пари. За рождения си ден можем да си изберем подаръка сами, но на празника на романтиката бъдете романтични. Покажете, че познавате добре своята половинка и знаете какво ще я зарадва.


Ако решите да подарявате козметика - никакъв коректор против пъпки или дезодорант против изпотяване! Може половинката ви да приключва точно тези тубички, но не е уместно вие да й ги набавите.

Избрали сте колие или гривна? Чудесно! НО! Не в кутийка за пръстен! Ще се получи наистина конфузна ситуация.

DVD с футболен мач или видеоигра. Тук си представете човечето от Skype, което енергично поклаща глава в знак на отрицание. Това, че вие ще луднете по такъв подарък, изобщо не значи, че ще зарадвате с него една дама. Дори тя да играе в местния женски футболен отбор, ако ще е DVD, то нека е или с филм по нейния вкус (едва ли ще сбъркате с романтична комедия), или с уроци по танци. Имайте предвид, че за второто ще трябва да се поразкършите и вие.

Бельото е красив и подходящ подарък за Свети Валентин. В тези определения обаче сутиен с подплънки НЕ влиза. Въпросът с размера е чувствителен и за дамската част от населението. Имайте го предвид! Така че бъдете доволни или поне толерантни.


Не на тостери, печки, точилки, фритюрници! Ако тъкмо сега сте се сетили, че миксерът е повреден, купете, но не го подарявайте на Деня на любовта. Колкото и да обичате торти с пухкаво разбит крем, то вашето захарче няма да е доволно. Помислете за нея, не за себе си. Не избирайте нещо, което автоматично ще я прати в кухнята при мазните изпарения и мръсните чинии. Това не е представата й за романтика.

GPS. Няма какво да си кривим душата, жените сме... леко неориентирани. Ама за това си имаме вас.

Пуловер. За Коледа може, но за Свети Валентин - не. Ако искате да е нещо топло, изберете шал. Така всеки път, когато го слага, любимата ще е обгърната от сгряващата му/Ви прегръдка.

Ако намерението ви за подарък съвпада с нещо от списъка, знайте, че хубавите шоколадови бонбони, червената роза и романтичната вечеря са изтъркани, но все пак винаги вършат отлична работа.


Дами, ето и бонус за вас...

Въпреки че холът се нуждае от освежаване, а чешмата от ремонт – четки, бои и инструменти няма да убедят партньора ви, че искате да сте с него повече време. По-скоро ще развалите очарованието на празника и вместо на романтична, ще преминете на делнична вълна.

И още нещо - мъжете не се радват на декоративни малки пухени зайчета. Особено когато се очаква, че ще трябва да се грижат за тях!

Сподели.