10 факта, които ще разочароват дамите, пораснали през 90-те

Pinterest LinkedIn +

Сякаш беше вчера времето, когато се превръщахме в зомбита от безкрайно играене на електронни игри, имахме домашен любимец, заключен в пластмасова кутийка, и си купувахме списания с плакати, които лепяхме в стаите си.

1. Изминаха 20 години, откакто горещите момичета от британската група Spice Girls разбиха класациите с дебютния си сингъл Wannabe. За радост на феновете Мелани, Виктория, Гери, Мел С и Ема все още продължават от време на 
време да работят заедно.

2. По това време се появи и хитът Don’t Speak на бандата No Doubt, с която изгря звездата на русокосата дама с червеното червило Гуен Стефани. 

3. Може да мислите, че Алисия Силвърстоун все още е тийнейджър, но днес тя е 40-годишна жена с успешна кариера и семейство.

4. Кевин Макалистър напусна своя дом преди 26 години и ето как изглежда Маколи Кълкин днес.

5. Момчетата от бандата Green Day вече са смятани за класически рокаджии.


6. Ако Бъфи, убийцата на вампири, беше реална личност, тя щеше да празнува 35-тата си годишнина през 2016 година.

7. Драматичната лента Titanic, разплакваща ни всеки път, ще чукне две десетилетия през 2017 година.

8. Класиката Beauty and the Beast (Красавицата и Звяра), на чиято нова екранизация ще можем да се насладим скоро, взе ума на малки и големи преди 25 г. Същото важи и за любимия Casper (Каспър).


9. Играта Nintendo 64, с която уплътнявахме всяка свободна минута, е само на 20, но вече може да я намерим единствено в музеите.

10. И като за финал: по-близо сме до 2030 г., отколкото до 1999 г. От 2030 г. ни делят само 14 год., а от 1999 г. – 17.

Сподели.