Звездите от Star Academy с концерти в 10 града

Pinterest LinkedIn +


На 24 септември (събота) с концерт в Пловдив ще стартира националното турне на звездите от първия сезон на ТВ риалити шоуто Star Academy. То ще премине през 10 града и ще завърши на 3 октомври в Плевен.

На сцените в Пловдив, Хасково, Стара Загора, Ямбол, Бургас, Варна,  Русе, Велико Търново, Габрово и Плевен ще излязат всички 15 таланта, които в продължение на три месеца живяха пред камерите на Нова Телевизия. Освен тях в шоуто ще вземат участие и танцьорите от  “Ем Денс” (Каризма, Мария Илиева, Графа, Анелия и други ) и хип-хоп-брейк формацията “Електрик Форс Крю”.

Редът на изпълненията на Марин, Виктория, Деян, Вяра, Георги, Александра, Ивайло, Клавдия, Диан, Наталия, Аксиния, Мариела, Даниел,  Людмила и Валентина ще бъде идентичен с този на излизането им от къщата. По време на  двучасовия спектакъл всеки от тях ще изпълни по една солова песен, ще има няколко общи изпълнения, а някои ще представят и нови авторски песни. Кулминация на шоуто ще бъде изпълнението на победителя в първия сезон на Star Academy – Марин (Маринчо, 17 г., Пловдив) .

 

Сподели.