Звездите на световния шоубизнес "изненадаха" Опра Уинфри с грандиозно прощално шоу

Pinterest LinkedIn +

Едни от най-големите звезди на световната музикална сцена и Холивуд, начело с Том Ханкс, Уил Смит, Том Круз, Мадона, Бийонсе, Арета Франклин, Usher, Стиви Уондър и Джейми Фокс, взеха участие в бляскавото прощално парти на най-известната американска ТВ водеща и една от най-влиятелните медийни личности в света – Опра Уинфри (Oprah Winfrey).

На 25 май в американския телевизионен ефир ще бъде излъчен последният епизод на нейното Oprah Winfrey Show, което стартира преди четвърт век, достигайки статута на най-гледаното дневно ток шоу в Северна Америка.

Двайсет хилядна публика е изпълнила United Center в Чикаго, наблюдавайки на живо шоуто, организирано тайно от Уинфри и озаглавено Surprise Oprah! A Farewell Spectacular, което ще бъде излъчено в две части на 23 и 24 май. Том Ханкс е водещ на първата част, а Уил и Джада Пинкет Смит – на втората.

Освен гореизброените знаменитости, повече от които са гостували в шоуто й поне веднъж, начело с Том Круз, който е участвал в 12 предавания от 1988 г. до днес, сред звездите, отдали почитта си на 57-годишната водеща, са били Холи Бери, Queen Latifah, Пати Лабел, Джери Зайнфелд и баскетболната легенда Майкъл Джордън.

"Не е тайна, че милиони хора по цял свят черпят вдъхновение от Опра. Аз самата съм една от тях"
, каза Мадона от сцената на United Center.

Повечето и колеги от музикалната сцена използваха случая, за да изпълнят по една песен, в това число Бийонсе, която представи новия си сингъл Run the World (Girls), Арета Франклин – с Amazing Grace, Фокс и Уондър – с Isn't She Lovely и Usher – с Oh Happy Day – последният пърформанс за вечерта.

"Усещам любовта ви и ви благодаря за нея", каза Уинфри, давайки воля на чувствата си.

Сподели.