Звездите - каквито ги помним и днес! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Помните ли култовата комедийна поредица от 80-те "Полицейска академия" (Police Academy)?! С неповторимите персонажи на кадет Кари Махоуни, Карън Томпсън, лейтенант Тадеус и компания?!

А дори по-успешната "Сам вкъщи"?! С чаровната детска усмивка на Маколи КЪлкин (Macaulay Culkin), последвана по-късно от тази на връстника му Алекс Линц?!

Със сигурност някои от вас са виждали и първите изяви в киното на една от най-големите му звезди в настоящия момент - Леонардо ди Каприо (Leonardo diCaprio), който и тогава, и днес, бе неразделен с най-добрия си приятел Тоби Магуайър (Tobey Maguire) - същият, който всички познаваме най-вече като Спайдърмен.

Маколи Кълкин и Илайджа Ууд - разликата е видима!

И тъй като често сме се питали как ли изглеждат всички тези звезди днес и дали са се променили в сравнение с начина, по който ги помним от онези дни, решихме да намерим сами отговор на въпроса.

Е, някои като Лео са достатъчно любопитни за масовите медии и в днешно време, но други са поели по различен път. Предлагаме ви бърза разходка със зведите от 80-те и 90-те - каквито ги помним и каквито са днес.

Сподели.