Звездите - голи за Allure Magazine (18+)

Pinterest LinkedIn +

Редица популярни знаменитости от световния шоубизнес подкрепиха традицията на списание Allure и захвърлиха дрехите през фотографите на изданието.

Безспорната звезда сред красавиците е британската актриса Катрин Зита Джоунс, която едва ли има особена нужда от представяне. На 39-годишна възраст съпругата на Майкъл Дъглас безапелационно ни показа, че все още е сред безспорните секссимволи в света на киното.

На сериозна слава се радва и канадската й колежка Емануел Чрики (Emanuelle Chriqui), която наскоро бе избрана за най-желаната жена в света от читателите на AskMen и която познаваме от филми като "Гарванът" и You Don't Mess with the Zohan.

Сред имената, които не сме очаквали да заложат на толкова откровено амплоа е и певицата Кара ДиоГарди - доскорошен член на журито на американския Music Idol.

В сесията виждаме още тийн звездата Реджина Хол - "страшна" мацка с оглед най-вече на факта, че не е пропуснала да се изяви в нито една от петте серии на поредицата "Страшен филм", а също така и доведената щерка на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) - Джесика Кeйпшоу (дъщеря на Кейт Кейпшоу от "Индиана Джоунс и храмът на обречените").

Последната също има някои сериозни заглавия зад гърба си като "Специален доклад" на... изненада, Спилбърг и "Гледка от върха", като е любопитно, че скоро ще става и майка, но явно това не й пречи да демонстрира перфектни физически данни.

Виж, последната дама - Колби Калия е ни е абсолютно непознато име и смеем да твърдим, че е точно толкова звезда, колкото сме и ние (и да ни обори, пак печелим).

Все пак бързата проверка сред колегите американци показа, че е поп певица от Малибу с два студийни албума зад гърба си, но по-важното е, че изглежда достатъчно добре, така че в крайна сметка приемаме радушно появата й в сесията на Allure...

"Голата истина" от звездите (Cassie, Брук Шийлдс, Кели Престън и др.) за Allure >>

Сподели.