Звезди по червения килим на галапремиерата на българския филм "Привличане"

Pinterest LinkedIn +

Целият екип на най-новия български филм "Привличане" мина по червения килим за официалната премиера на лентата в понеделник вечер.

Събитието започна с концерт на групите "Торнадо" и "Jeremy?", както и с изява на работещия в Копенхаген композитор и продуцент Stani. Те представиха свои авторски парчета, написани специално за саундтрака към филма. 

Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Владо Пенев и новоизгряващите млади таланти Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Нина Керанова, Анастасия Левордашка, Михаил Недялков, Спартак Тодоров и Васил Илиев минаха по червения килим и се снимаха със свои приятели, почитатели и колеги.

"Искахме да покажем, че и български филм може да има страхотна картина, звук и фокус върху сюжета, без да вървим в различни посоки. Това е първият български филм с толкова силен саундтрак, в който участват групите "Jeremy?", "Торнадо", македонската звезда Слаткаристика, композиторите и продуценти Nedy John Cross и Stani, Dexter, 100 кила, дори имаме и международно участие в лицето на носителката на няколко награди "Грами" Тифани Фред. Оператор на филма е Иван Вацов, феноменалният звук е дело на Мишо Дичев, монтаж Никола Миленов, а сърцето на филма е Мартин Макариев-режисьор. "Привличане" е филм за всички − за тийнейджърите, които смятат, че са тръгнали по своя път, но често се отклоняват, за възрастните, които смятат, че са изпуснали своя шанс за реализация, за менторите, които се появяват, когато има нужда от тях. Защото, на каквато и възраст да си, винаги има какво още да научиш, ако следваш ритъма на сърцето си", сподели главната актриса, копродуцент и сценарист на филма Яна Маринова.

"Привличане" е на екраните в цялата страна от 23 февруари.


Сподели.