Звездата от Harry Potter Матю Луис с гореща фотосесия за Attitude (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Матю Луис (Matthew Lewis), известен с ролята си на Невил Лонгботъм от хитовата поредица Harry Potter, позира по бельо в гореща фотосесия за юнския брой на списание Attitude.

25-годишният актьор коментира за изданието удивителната промяна във външния си вид и участието си в лентата Me Before You.

Грозното пате, което за няколко години беше извън светлината на прожекторите, се превърна в красив лебед - вижте пълната му промяна ТУК

"Без значение дали се връщам в Лийдс, или се срещам с приятели от училище, всички говорят за фасетите ми. А аз никога не съм имал, това са истинските ми зъби. Ако не мога да убедя съучениците си, то какво остава за другите хора.

Имах шини, което беше доста болезнено, в продължение на шест месеца. Бях развълнуван от появата си на червения килим за премиерата на новия ми филм. Бях на 21 години. Никога не съм искал да насочвам погледите към себе си. Не очаквах подобен интерес към мен. Никога не съм се смятал за красавец."


Премиерата на драмата Me Before You, в която ще видим още Емилия Кларк и Сам Клафлин, ще е на 3 юни 2016 г.

"Моят герой се казва Патрик, личен треньор е и атлет, който е фокусиран единствено върху предстоящото му състезание. Интересно е да влезеш в кожата на такъв човек – той не пие и е само на салати. Любопитно е да анализираш откъде идва това отдаване. Така че спрях алкохола."

Сподели.