Звезда от "Ловци на духове 2" се самоуби

Pinterest LinkedIn +

Ханк Дойчендорф, който като бебе се снима в ролята на малкия Оскар в лентата "Ловци на духове 2" (Ghostbusters 2) през 1989 г., заедно с брат си Уилям, е сложил край на живота си на 14 юни. Той беше на 29 години и страдаше от Шизоафективно разстройство.

Безжизненото тяло на младия мъж е било открито от близнака му, който и разпространи новината в медиите дни по-късно. Ханк се е обесил в гардероба си в апартамента, който е делил със своята дългогодишна приятелка. 

"Много хора не знаят много за Ханк. Някои го познават като бебето Оскар или племенника на Джон Денвър. Други го познават като техен брат, син, учител, чичо, практикуващ бойни изкуства или пък приятел. Това, което повечето не знаеха, че той страдаше от Шизоафективно разстройство.

Това е хронично заболяване на псичихното здраве, което е комбинация от биполярно разстройство и шизофрения. Той имаше халюцинации, страдаше от депресия и различни мании. Състоянието не е добре изучено, така че лечението в голяма степен е базирано на информацията за тези две диагнози", пише във Фейсбук Уилям.

Сподели.