Зомби нашествието продължава! "Живите мъртви" се завръщат с нови епизоди (Промо)

Pinterest LinkedIn +

След повече от двумесечна пауза, феновете на култовия фентъзи хорър сериал – "Живите мъртви" (The Walking Dead) съвсем скоро ще имат повод за радост. Традиционната зимна почивка изтича на 12 февруари, когато втори сезон на сагата продължава с излъчването на осми епизод, озаглавен "Небраска".

Предусещайки нетърпението на телеманите, от AMC решиха да подгреят завръщането в ефира с ексклузивно промо, разкривайки какво точно предстои да се случи в сюжетната линия.

Пропускаме обявяването на синопсиса,  който можете да разберете и сами след броени дни, като все пак ще разкрием, че основните любимци в каста са на линия и за предстоящата серия – Андрю Линкълн (Andrew Lincoln) като шериф Рик Граймс, Джон Бернтал (Jon Berntnal) като Шейн Уолш, Сара Уейн Колийс (Sarah Wayne Callies) като Лори Грамс, Лори Холдън като Андреа и т.н.


Над епизода работи режисьора Кларк Джонсън (Clark Johnson), a в сценарният екип са две от доказаните имена в жанра – легендата Франк Дарабонт (пресилено ли ще е ако кажем, че трудно можем да се сетим за реална негова конкуренция, когато става дума за фентъзи?) и Робърт Къркман.

Спираме дотук, до 12 февруари можете да се утешите с новото промо и кадрите от сезона, които ви предлагаме. 


Сподели.