Zboard Battlefileld 2 Limited Edition - за истински ценители

Pinterest LinkedIn +

Няма спор, че PC gaming индустрията е един от най-бързо разрастващите се в последните няколко години. Това накара компанията Ideazon да предложи собствена серия от специализирани гейминг клавиатури, със специални бутони за конкретни заглавия.

Zboard Battlefileld 2 Limited Edition е специално пригодена за феновете на мултиплейър хита на гейм гиганта Electronic Arts - Battlefield 2. Клавиатурата е повече от атрактивна, дори кутията, в която е опакована е шарена и хващаща окото. В нея ще намерите и много документация, описваща в подробности качествата на новата ви играчка, както и информация за това с кои игри са съвместими специалните й бутони.

Освен клавиатурата, комплектът включва два различни клавиатурни пада със специализирани бутони, облегалка за ръце, инсталационно CD и книжка с ръководства на 5 езика.

Клавиатурата се състои от солидна, пластмасова база, към която се прикрепят двата пада с клавиши. Те се прикрепят от двете страни на основната част, като можете да закрепите само това, което ви трябва. Облегалките за ръце, които се поставят пред клавиатурата са ергономични и позволяват дълга игра бе умора в китките. Zboard Battlefileld 2 Limited Edition се включва към PC-то само чрез USB порта.Клавиатурата не е само за игри. Специалните й бутони могат да бъдат препрограмирани за употреба с Microsoft’s Media Center или други мултимедийни програми като Winamp. В дясната част на клавиатурата има бутони за стартирането на често използвани програми, като email, internet или дори функциите на My Computer.

Двата допълнителни клавишни модула са предвидени за специфичните функции на Battlefield 2. С тях можете само с 1 бутон да сменяте оръжията си или да задавате бързи гласови команди на съотборниците си, което е леко объркващо в самото начало но след като свикнете, доста улеснява играта. Освен това, цялата цветова гама на клавиатурата е разнообразена с графични елементи от играта.Технически характеристики:
Име: Zboard Battlefileld 2 Limited Edition
- Специална клавиатура за BATTLЕFIELD 2
- Елегантен и ергономичен дизайн

Купи от: Plesio
Сподели.