Завръщането на Стив Карел за финала на The Office е малко вероятно

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че се носят слухове за завръщането на Стив Карел (Steve Carell) за големия финал на The Office (Офисът), според Робърт Грийнблат от NBC това е много малко вероятно да се случи.

Карел, който играеше ролята на несполучливия мениджър Майкъл Скот в първите седем сезона на сериала, напусна шоуто през 2011 г., за да се отдаде на филмовата си кариера.

На негово място в последните епизоди се включиха Джеймс Спейдър и Катрин Тейт (Catherine Tate), участвала в британския sci-fi сериал Doctor Who.  

Рейтингите на The Office обаче осезаемо са се понижили след напускането на Стив Карел, което води и до края на сериала след настоящия девети сезон.

Големият финал ще бъде отбелязан с 60-минутен епизод, но според Грийнблат Майкъл Скот може да направи единствено малко камео участие, което също е малко вероятно, тъй като героят е напуснал шоуто точно по начина, по който Стив Карел е поискал още в началото.

Междувременно актьорът ще си партнира с Джим Кери (Jim Carrey) в предстоящата нова комедия The Incredible Burt Wonderstone, чиято премиера е планирана за средата на месец март.

Сподели.