Застреляха семейството на Jennifer Hudson

Pinterest LinkedIn +

Майката и братът на актрисата и носителка на "Оскар" Дженифър Хъдсън (Jennifer Hudson) бяха намерени убити в семейния им дом в Чикаго. Според полицейските рапорти, и по двете тела са открити следи от огнестрелни рани.

Органите на реда издирват заподозрян мъж на име Уилям Балфор (William Balfour), както и 7-годишно момче, за което се предполага, че е племенник на актрисата и което е отвлечено от евентуалния убиец. Заподозреният е "въоръжен и опасен", според официалното изявление на полицията, но засега не се уточнява каква точно е връзката му със семейството на Дженифър Хъдсън.

Новината за смъртта на 57-годишната Дарнъл Донерсън (Darnell Donnerson) и 29-годишният й син Джейсън Хъдсън (Jason Hudson) e заварила актрисата във Флорида, след което Хъдсън веднага е отпътувала за Чикаго.

През 2007 г. 27-годишната певица и актриса Дженифър Хъдсън спечели "Оскар" за "Поддържаща женска роля" във филма "Dreamgirls".

Хъдсън се е снимала още в пълнометражната версия на "Sex and the City", както и в лентата "The Secret Life of Bees". Дебютният й едноименен студиен албум излезе на 30 септември 2008 г., а по-рано същият месец, в навечерието на рождения си ден, Хъдсън получи предложение за брак от приятеля си Дейвид Отунга (David Otunga).

Сподели.