Защо Community няма да се завърне за шести сезон? Джоел Макхейл има отговор

Pinterest LinkedIn +

За съжаление на всички фенове на комедийния сериал Community, поредицата няма да се завърне за шести телевизионен сезон.

Въпреки че много почитатели на ситкома таяха надежда за една последна обиколка, изглежда това няма да се случи. И Джоел Макхейл, който изигра една от главните роли, ни казва защо:

"Yahoo искаше да ни даде още един сезон. Договорите на всички ни обаче бяха изтекли след шестте години. Всички актьори в шоуто, почти без изключение имат по-високи хонорари и е извън бюджета, който би позволил на шоуто да се завърне."

Изглежда любимите ни звезди, както често се случва с големите телевизионни актьори, са станали голяма хапка за устата на малкия екран. 

"Никой няма да може да си позволи Алисън Бри или Джилиън Джейкъбс на нормална телевизионна заплата вече. Просто няма достатъчно пари, за да се плати за сериала."

Колкото и тъжна да е истината, която споделя Макхейл, тя е факт. От началото на Community минаха забавни шест години и всеки от участниците пое по свой път.

Самият Джоел ще участва в дългоочакваното завръщане на The X-Files (Досиетата Х). На Алисън Бри й предстоят четири игрални филма през 2015-2016 г. Кен Джонг пък е в киното много по-отдавна, отбелязвайки огромен възход с трилогията The Hangover (Последният ергенски запой).

За щастие, все още никой не е задраскал възможността за финален филм с любимите ни герои от колежа Грийндейл.

Сподели.