Започва кастингът за новото реалити шоу на Нова телевизия

Pinterest LinkedIn +

Новото шоу за песни и танци, което започва тази есен по Нова телевизия, обявява кастинг за участници.

Освен стандартното прослушване, от следващата седмица в цялата страна ще обикалят специални екипи, които ще издирват личности с интересни и завладяващи мечти, готови да подложат на изпитание певческия или танцувалния си талант.

Bailando por un sueño и Cantando por un sueno са оригиналните заглавия на двете телевизионни предавания, които Нова телевизия ще обедини за първи път специално за българските зрители.

Според регламента, различни участници ще пеят и танцуват в рамките на 3 месеца, като те ще си партнират с известни личности, готови да подкрепят безрезервно сбъдването на мечтата им.


Лоренцо Ламас е сред звездните участници в оригиналния формат

Членовете на журито също няма да отстъпват по популярност. Те ще имат тежката задача да оценяват експертно певческите и танцувалните способности на състезателите. Любопитно е, че сред спряганите засега имена е и това на Лили Иванова.

По всичко личи обаче, че новото шоу ще бъде един своеобразен микс от добре познатите ни вече реалити формати - Music Idol, Dancing Stras, VIP Dance и "България търси талант". Дали крайният резултат ще си струва или ще бъде поредното "промиване на мозъци", предстои да разберем през есента по Нова...

Сподели.