Забравете за Преслава и Камелия! Асдис Ран се хвърля в попфолка

Pinterest LinkedIn +

Сексапилната исландка Асдис Ран, която пристигна в България като съпруга на нападателя на ЦСКА Гардар Гаунлагсон, а днес е далеч по-известна от него, ще се пробва в ново амплоа.

След като не остана корица на нито едно списание у нас, което да не удостои с присъствие, сега впечатляващата блондинка е решила да грабне микрофона в опит да покори музикалната индустрия у нас.

И тъй като и за чужденците не е тайна кой е най-актуалният стил в България, в най-скоро време Асдис ще е жива конкуренция на такива имена в поп-фолк бранша като Камелия и Преслава.


Не знаем защо, но ни се струва, че темата за секса ще се харчи доста добре в бъдещите хитове на Асдис...

Тук вероятно е моментът да се запитаме дали и гласовите данни на исландката са равнопоставени на посочените по-горе дами, но както знаем, България е достатъчно гостоприемна и приема с отворени обятия всяко ново име в тази сфера, независимо дали впечатлява с визия или с глас.

Така вече тръпнем в неистово очакване на дебютния сингъл на Асдис, чието име за добро или зло се римува най-вече с ... Азис...

Най-провокативните сесии на Асдис >>


 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.