Забранена зона, или какво не понасят мацките във Facebook

Pinterest LinkedIn +

За добро или за лошо, Facebook е мястото, където можете да научите всичко – от наистина полезна и забавна информация до най-малката клюка, засягаща вашите виртуални приятели. Тук е и мястото, където често можете да направите всичко. Едно от основните и най-използвани предназначения на Facebook е превръщането му в арена за свалки.

Но макар всичко да изглежда по-лесно и възможно, когато е направено на сигурно място пред компютъра, трябва да знаете, че положението съвсем не е така. Свалянето на момиче, което си заслужава, е трудна задача - независимо от пространството, на което го извършвате. Така че, момчета, внимавайте какво правите! И най-вече избягвайте следните потресаващи Facebook активности:

Неспирни like-ове


Да харесваш абсолютно всичко, което мацката на мечтите ти поства, е адски лоша идея. Освен че заприличвате на маниак, създавате впечатление за човек без личен живот и идеи какво да прави в свободното си време. Не е яко.

Безсмислени коментари

Тук положението е същото. Даже по-ужасно! Ако нямате какво да кажете, по-добре си мълчете, за да не поставяте и нея в неудобно положение.

Глупави съобщения

Тъпи усмивки, изплезени личица, "как е" и "hi!". Ако злоупотребявате с такива изказвания, твърде вероятно е да останете без отговор и накрая да се озовете изритани от списъка с приятелите й.

Poke-ване


Тази опция като цяло ни е непонятна, но ви съветваме никога да не посягате към нея, ако имате сериозни намерения към това момиче. Може би някои ще кажат, че да poke-неш някого е забавно, весело и игриво... Ми, не е.

Тенденциозно сваляне на други мацки

За да й набиете в очите, че не е единствената, за да я накарате да ревнува, за да й стане кофти. Е, има ли смисъл да ви казваме, че това е абсолютна глупост? Да, навярно ще постигнете изброеното по-горе, а като бонус ще си докарате и перфектна визия в нейните очи – на поредния тъп женкар, за когото животът се изчерпва до секс.

Join-вате се на събитията, които ще посети

Без наистина да желаете да ги посетите и вие. Вероятно и без да имате ясна представа защо го правите. Просто за да го забележи, да се знае! С риск да се повторим, ви казваме – не е яко!

Like-овете, които like-вате заради нея

Чули сте, че харесва нещо – харесвате го и вие и се надявате да види какво сте направили. Или още по-гадно – преровили сте списъка й с 567587 харесвания и ги накликвате поред. Трагедия!

Съветът ни е кратък и ясен – не бъдете психопат, дръжте се естествено и нещата ще се случат. Гарантираме ви, че всяка проява на искреност и нормалност в днешно време се цени високо (we like this)!

Сподели.