Yalta благодари на феновете с безплатно парти на Скарлет Етиен

Pinterest LinkedIn +

Чаровната Скарлет Етиен (Scarlett Etienne) е специалният гост в Yalta club на 9 април.

Партито е комплимент към феновете за подкрепата им в класацията Топ 100 на най-добрите световни клубове на DJ Magazine. След като миналата година диджеи подредиха чарта, а Yalta бе първият български клуб, който намери място в него, то през 2010-а думата имаха само феновете.

Крайните резултати ще бъдат обявени на 31 март, като очакванията са, че столичното заведение ще подобри позициите си в Топ 100 най-добрите клубове по света. Именно по този повод Yalta club е подготвил специално парти с един от най-актуалните артисти на електронната сцена - Скарлет Етиен (Scarlett Etienne), при това с безплатен вход за всички свои приятели и почитатели.Родена в Хонг Конг в семейството на американски военни, на 18 години Скарлет се установява в Ню Йорк. Нейното музикално възпитание, съчетано със страстта й към клубната сцена, са водещите фактори за развитието на кариерата й. Вдъхновена от Danny Tenaglia, Скарлет решава да се впусне в дебрите на диджейството.

Едновременно с постоянните й ангажименти Скарлет Етиен, която в момента живее в Лондон, управлява и своята продуцентска компания Starlett Records. Под нейния лейбъл освен собствените й рилийзи, излизат и тези на Joe and WIll Ask, Mat Playford и Magda.Любовта към музиката и опитът в студиото са двете неща, които дават кураж на Скарлет да се потопи и във водите на висшата мода. Първият й саундтрак е специално компилиран за ревюто на Ziad Ghanem при представянето на колекцията му по време на Седмицата на модата в Лондон през 2010 година.

Сподели.