Вторият трейлър на "50 нюанса по-тъмно" е изгарящо секси (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Ако сте мислели, че историята на Ана и Крисчън в "50 нюанса сиво" е сложна, то подгответе се за случващото се в "50 нюанса по-тъмно" (Fifty Shades Darker). Вторият трейлър на еротичната поредица е вече тук. В него за първи път виждаме развратния шеф на Ана Джак Хайд, героинята на Ким Бейсинджър – Елена (жената, вкарала Крисчън в мрачния свят на жестокия секс) и не на последно място – една от държанките му, Лейла, по-позната като зловещото момиче, преследващо Ана. Феновете знаят, че втората книга е изпълнена както с мистерия, така и с романтика. Краткото видео ни показва и истински щастливата бивша студентка по литература, а причина за нейното щастие несъмнено е връщането ѝ в познатия ни асансьор. Колкото до горещите сцени... Нека просто да кажем, че двойката се погрижи да направи завръщането си на мястото на първата им целувка паметно.

Ако сте мислели, че историята на Ана и Крисчън в "50 нюанса сиво" е сложна, то подгответе се за случващото се в "50 нюанса по-тъмно" (Fifty Shades Darker). Вторият трейлър на еротичната поредица е вече тук.

В него за първи път виждаме развратния шеф на Ана Джак Хайд, героинята на Ким Бейсинджър – Елена (жената, вкарала Крисчън в мрачния свят на жестокия секс) и не на последно място – една от държанките му, Лейла, по-позната като зловещото момиче, преследващо Ана.

Феновете знаят, че втората книга е изпълнена както с мистерия, така и с романтика. Краткото видео ни показва и истински щастливата бивша студентка по литература, а причина за нейното щастие несъмнено е връщането ѝ в познатия ни асансьор.

Колкото до горещите сцени... Нека просто да кажем, че двойката се погрижи да направи завръщането си на мястото на първата им целувка паметно.


Сподели.