Време е за летните находки: Какъв дамски бански да изберем за топ визия на плажа

Pinterest LinkedIn +

Модните тенденции са само един от факторите, а по-същественият е кой бански приляга добре на фигурата 

Попълнете колекцията си от летни находки сега, когато на разположение са изгодни оферти, многообразие от модели и ценни съвети за актуалните цветове и дизайни. Може да изберете дамски бански според вкуса си, но освен модата и личните си предпочитания, съобразете покупката си с пропорциите на фигурата си. 

Разумно подбраният вид ще изтъкне предимствата ви и ще прикрие малките несъвършенства, за да се наслаждавате на слънчевите лъчи без каквито и да е притеснения. 

Като всяка представителка на нежния пол, несъмнено всеки ден разглеждате критично формите си в огледалото. Оставете предразсъдъците и оценете трезво слабостите и плюсовете си. Сега сте готови да се отправите към желания бански и да постигнете ефективен резултат. 

Пищна фигура 

Във вашия случай е за предпочитане да се спрете на ретро модел с високи бикини и горница със затворени чашки. По този начин ще скриете излишния обем на талията и визуално ще изтъните линиите си, а сутиенът ще поддържа стабилно бюста ви. 

Ако гръдната ви обиколка не е толкова голяма, нека горнището да е с банели и уплътнение, за да балансирате силуета. 

Хармонично тяло

Ако се радвате на почти идеално съотношение, акцентирайте върху фината талия с бикини с връзки. Тип триъгълници за горнището ще паснат добре на тялото ви, но при малък бюст по-скоро заложете на формата на сутиен с дълбоко деколте, по възможност изрязан от двете страни.

Повече обем в долната част

Тази форма на тялото е често срещана, а и типична за доста от дамите в зряла възраст. 

За да се чувствате комфортно, нека бикините да са едноцветни и с ниска талия, а горнището в по-ярки тонове, с добавени блестящи елементи или камъни, стига да отговаря на стила ви, като презрамките трябва да са на голямо разстояние една от друга. 

С този подход фокусът не е върху бедрата и ханша, а се измества към торса. 

Липса на извивки

Ако фигурата наподобява правоъгълник и женствените извивки по-скоро липсват, бикините с изрязани ластици високо към талията удължават максимално краката. Изисква се горнището да е с повдигащ ефект. 

Не е налице забрана и за цял бански, но заложете на по-малки щампи или модел в едноцветна гама. Декоративните отвори от двете страни също са отлична стратегия, за да се хармонизира визията. 

Атлетичните дами могат да си позволят бански, разкриващи по-голяма част от прелестите им. 

Сподели.