Водещото кариерно експо Career Show в Арена Армеец, Пловдив и Варна

Pinterest LinkedIn +

Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2023 през тази година ще се проведе в три града - София, Пловдив, Варна, както и виртуален ден, обхващащ цялата страна.  Разрастването на събитието дава възможност на още повече работодатели и търсещи кариерно развитие да се срещнат на живо като следва:

  • 5 октомври, в зала Арена Армеец, София
  • 10 октомври, в Международен панаир Пловдив
  • 27 октомври, в Галерия “Графит”, Варна

Събитието ежегодно събира водещите работодатели в страната, за да ги срещне с хиляди квалифицирани професионалисти, търсещи нова и по-добра работа. Допълнителните зони и активности, които са неотменна част от Career Show, помагат на участниците да разгърнат професионалния си потенциал и да достигнат нови кариерни върхове.

През годините Career Show се доказа като основен инструмент за привличане на таланти и популяризиране на работодателската марка на компаниите. Събитието дава възможност на компаниите да представят себе си като работодател пред участниците и да ги запознаят с възможностите и условията на труд в компанията. 

Тази година Career Show ще даде шанс на всички, избрали районите на София, Пловдив или Варна за свой дом, да се срещнат с работодатели, които търсят нови таланти именно в тези градове.

“След 15 години в сферата на кариерните събития нашият екип спечели доверието на водещите работодатели в България и Европа и на хиляди професионалисти с различен опит и умения. За последните 2 години организирахме и множество виртуални събития, с които успяхме да помогнем на търсещите кариерно развитие от цялата страна. Естествена крачка за нас е да дадем възможност на повече хора да се докоснат до магията на Career Show. Затова тази година разширяваме събитието и ще бъдем в Арена Армеец, Пловдив и Варна, за да представим пред участниците кариерните възможности в техния град и да им помогнем да изградят за себе си успешно и устойчиво бъдеще.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

Участието в събитията на Career Show е безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg/register.

Компаниите, които искат да бъдат изложител, могат да заявят участието си на преференциални условия до 28 юли от този линк - https://careershow.bg/employers.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.