Владимир Карамазов се превръща в принц-жабок

Pinterest LinkedIn +

Звездата на Народен театър "Иван Вазов" и водещ на приключенското реалити Survivor, Владимир Карамазов, изненадва своите почитатели с новото си превъплъщение... това на принц-жабок.

Актьорът е избран да озвучава главния герой - жабока-принц Навийн - в новия филм на Disney, "Принцесата и жабокът" (The princess and the frog).

"Голямата ми мечта беше да озвучавам филм на Disney. Изисква се голямо актьорско майсторство", признава Владо Карамазов.Филмът разказва, по нов и съвременен начин, вълшебната приказка за принцесата, открила истинската любов в лицето един омагьосан жабок, който се превръща в нейния красив принц. Целувката, която трябва да развали магията обаче, им поднася много неочаквани приключения, изпълнени с вълнения, емоции и лудешки хумор.Световната премиера на анимационната комедия е насрочена за 25 декември. Лентата отбелязва завръщането на традиционната рисувана двуизмерна анимация. Анимационното студио Disney прави реверанс към миналото, вярвайки, че това средство остава живо и привлекателно винаги."Връщаме се към искреното, класическо разказване на приказки на Disney. Връщаме се към мюзикъла. Връщаме се и към топлината и вълшебството на рисуваната анимация. Всичко това е като завръщане у дома", споделя Питър Дел Вечо, продуцент на филма.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.