Vip Brother 2012: Кой ще влезе в Къщата заедно с Памела Андерсън?

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер, точно в 20.00 ч., към компанията на първите 11 Съквартиранти в Къщата на Vip Brother 2012 ще се присъединят още петима, в това число най-горещо очакваната знаменитост – Памела Андерсън.

Според спекулациите, които упорито гравитират в публичното пространство през последните дни, сред сигурните нови попълнения в Къщата в Нови Хан са Орлин Павлов, Димитър Ковачев-Фънки и певицата Люси Дяковска, а най-вероятният четвърти нов съквартирант с български паспорт е актьорът Иван Ласкин.

Какъв процент от предположенията и слуховете ще се окажат верни и какво точно е обещала Памела Андерсън срещу хонорара си ще стане ясно тази вечер в прякото предаване по Нова телевизия. Онези, които изгарят от любопитство да знаят за какво си говорят VIP-овете и как се развличат на старта на своето "изгнание", могат да си осигурят "24-часово видео наблюдение" над къщата чрез платен абонамент за онлайн видео услугата на Vip Brother.

Близо 950 000 зрители средно събра пред телевизионните екрани стартът на VIP Brother 2012, съобщават от Нова телевизия. Втората половина на шоуто е била по-гледана – с аудитория над един милион зрители.

Сподели.