Вижте порно звездата, заплашена с обезглавяване от Ислямска държава

Pinterest LinkedIn +

Мия Халифа, известна още като Мия Калиста, е популярна американска порно актриса, Instagram и Twitch звезда и webcam модел (т.е. модел, който позира през уеб камери).

Ливанският произход на Мия и честото ù заиграване с ислямската религия са ù спечелили много критици и противници в Близкия Изток, а неведнъж порно звездата е получавала и смъртни заплахи.

Сега обаче тя изглежда е привлякла вниманието на самата терористична организация "Ислямска държава", която, макар и в отстъпление, продължава да сее терор в Ирак и Сирия, както и в Европа.

Терористите направо заплашиха Мия Халифа с обезглавяване и дори са ù изпратили обработени с Photoshop снимки, на които тя е "обезглавена". Причина за това е, че наскоро Мия е участвала в порно филм, облечена само по "хиджаб" − традиционен ислямски аксесоар за скриване на лицето.

Актрисата, която в момента е сред най-популярните имена в порно индустрията, не дава вид, че е уплашена. Междувременно тя вече е звезда и в гейминг платформата Twitch, в която има свой коментаторски канал.

Сподели.