Вижте чисто новия трейлър на "Замръзналото кралство 2"!

Pinterest LinkedIn +

Току-що от "Дисни" публикуваха чисто новия трейлър на "Замръзналото кралство 2" в YouTube. Продължението на един от най-успешните филми на студиото ще бъде в кината на 22 ноември 2019 г.

Видеото едва загатва за новите предизвикателства, пред които Елза, Ана, Олаф и техните добри приятели ще се изправят този път. Едно е сигурно: предстоят още вълшебства и приключения, режисирани от отличения с "Оскар" творчески тандем Крис Бък (Chris Buck) и Дженифър Лий (Jennifer Lee). Наскоро Лий открехна малко завесата и загатна, че този път Елза и Ана доста ще се отдалечат от своето кралство Арендейл, както е видно и от официалния трейлър. 

Любимите на малки и големи анимационни герои отново ще говорят с гласовете на Идина Мензел (Idina Menzel), Крисчън Бел (Kristen Bell), Джонатан Гроф (Jonathan Groff) и Джош Гад (Josh Gad), а музиката ще бъде сътворена от Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес.

Филмът "Замръзналото кралство" ("Frozen") излезе през 2013 г. и спечели сърцата на милиони хора по света, както и две награди "Оскар", един "Златен глобус" и две награди "Грами".


Сподели.